Ølsmaking i Eldhuset Matta1379 januar 29, 2024
Ølsmaking i Eldhuset
Eldhuset på Klingenberg

Inviter venner eller jobben din til en kveld med ølsmaking i vårt lunefulle og stemningsfulle Eldhuset. Vi kan tilby 3 sorter Ale som vi har brygget under samme tak her på Klingenberg Hotel. Bryggeren vil ta deg igjennom hele prosessen og tilbyr og matservering som passer perfekt til en kveld med god drikke.

For meir informasjon, kontakt oss på post@klingenberghotel.no eller tlf.: +47 576 65 800

Våre øltyper

LYSA – AMERIKANSK BLOND ALE
Ein fruktig og tørr Blond Ale med forfriskande aroma som har innslag av sitrus, gras, blomster og korn. Nytast best til skalldyr, fisk og lyse kjøtrettar. Eller som tørsteslukkar for seg sjølv.

OWEMIGEN – INDIA PALE ALE
Klassisk West Coast IPA med rike humletonar av furunål og sitrus. Rødbrun på farge, med balansert bitterheit og god maltsødme. Frisk og lettdrikkeleg med lang ettersmak. Passar godt til ulike kjøttrettar, feit fisk, asiatisk mat og modne ostar.

TAPPAR – BROWN ALE
Nord-Engelsk Brown Ale som er brun på farge og har tonar av nøtter, lys sjokolade, karamell og toffee. Eit øl med låg bitterheit og medium til fyldig kropp. Ypperleg matøl som passar til storfe, vilt og tomatbaserte gryter.

Aktuelt frå Klingenberg Hotel
Hver fredag
After Work Fredagar

25% rabatt på vår meny og enkelte drikkevarer på Strondi 16.00 – 19.00

Nattklubben på Klingenberg
Info kjem
Nattklubb

Dato for neste nattklubb annonserast om kort tid, følg med for meir info

Ølsmaking på Eldhuset
På forespørsel
Ølsmaking

Vi kan organisere ølsmaking på forespørsel for mindre og større grupper.

Høydepunkter i Vettisriket

Norrøna på turbesøk på Vetti Gard

I samanheng med Norrønas 90-års jubileum hadde me gleda av å ynskje teamet deira og 8 lojalitetsmedlemar velkomen på Vetti Gard.

Dramatisk natur på nært hald

Ein tur inn Utladalen, med utgangspunkt i Hjelle, gjev deg noko av det mest dramatiske norsk natur har å by på i løpet av kort tid.

4 opplevingar som er verdt ein omveg

Vettisriket gir deg fire opplevingar i Indre Sogn som verkeleg er verdt ein omveg. Desse opplevingane byr på større X-faktor.