Vår kjøkkensjef er lidenskapeleg opptatt av å skape ei matoppleving for våre gjester, og søker stadig etter nye smakar og mogelegheiter til å skape spennande og moderne rettar. All mat er laga frå botnen og tek utgangspunkt i dei beste tilgjengelege råvarer i sesong, og aller helst så kortreist som mogeleg.
Uansett årstid er kortreiste råvarer og eigenproduserte rettar med kreative innslag sjølve nøkkelen til ei god matoppleving.
Nyt norsk tradisjonsmat frå buffet i lukka rustikke lokaler i kjellaren til Klingenberg Hotel. Maks kapasitet 30 personar.
Me tilbyr et stort utvalg av god vin til alle årstider, alt fra musserende til dessertvin. Ta kontakt ved egne ønsker.
Blandt sjarmerande omgjevnader inst i Sognefjorden har me eit heilt unikt utgangspunkt med tilgang på fantastiske råvarer som frukt, bær og grønsaker frå nabobygda Lærdal, sjøkreps frå fjordarmane, fjellaure og ikkje minst hjort og anna vilt som vandrar rundt i fjellområda våre.
- 3 konferansesaler; totalt 100 pers.
- Grupperom i tilknyting til hotellet
- Restaurant og bar for 100 personer
- Salong med plass til 40 personer
Våre rom
Me har mange enkeltrom, med moglegheiter for tilpassing etter ditt ynskje. Kvart rom er unikt, så merk av når du bestiller dersom du ynskjer badekar, utsikt eller liknande.
Ynskjer du litt ekstra plass, kan me tilby eit større enkeltrom. Kvart rom er unikt, så merk av når du bestiller dersom du ynskjer badekar, utsikt eller liknande.
Dobbeltrom med moglegheiter for ei ekstra seng. Fine, romslege rom for par og små familiar. Kvart rom er unikt, så gi beskjed om du ynskjer badekar, utsikt eller liknande.
Aktuelt frå Klingenberg Hotel
Me treng fleire på laget og ser etter deg som er fylt 20 år og ynskjer jobbe enkelte helger og kveldar framover
På denne siden vil vi legge ut alt av aktiviteter og arrangement som vil skje igjennom hele vinteren, sommeren og høsten 2024.
Er det noko me likar så er det å hjelpa gjestene våre med å markera spesielle dagar i livet på høveleg vis.