Transport Matta1379 mai 6, 2022

Transport til og fra Årdal

Tidsbruk

Bil:
Bergen – Årdal: 230 km, 3,5 timar
Oslo – Årdal: 310 km, 4,5 timar
Trondheim – Årdal: 450 km, 6,5 timar

Buss:
Frå Oslo ca 5,5 timar
Frå Bergen ca 4,15 timar

Tindevegsbussen
Ta bussen mellom Årdal og Turtagrø i sommar, og kom deg enkelt frå fjord til fjell eller omvendt. Perfekt transport for fjellfolk og vandrarar på tur i Jotunheimen og Utladalen. Book på nett for å sikra deg plass.
Fly til Sogndal

Sogndal lufthavn, Haukåsen ligger 20 km fra Sogndal sentrum. Det er flybussforbindelse og kjøretiden beregnes til 20 min. Du flyr til Sogndal dersom du skal til Aurland, Flåm, Leikanger, Lærdal, og Årdal.

Sognefjordekspressen
Sognefjordekspressen er en ypperlig måte å reise mellom Sogn og Bergen på! Med ca. 4 timer i Bergen, er ruten lagt opp slik at det er mulig å reise t/r Sogndal-Bergen på samme dag for å gjennomføre møter, legeavtaler o.l.
Valdresekspressen
Valdresekspressen kjører hver dag, hele året. Bussene går direkte mellom Oslo Bussterminal og 3 forskjellige stasjoner i Valdres-området. I sommersesongen forlenger dem ruta med flere avganger til Gjendesheim.

Høydepunkter fra Vettisriket

Norrøna på turbesøk på Vetti Gard

I samanheng med Norrønas 90-års jubileum hadde me gleda av å ynskje teamet deira og 8 lojalitetsmedlemar velkomen på Vetti Gard.

Dramatisk natur på nært hald

Ein tur inn Utladalen, med utgangspunkt i Hjelle, gjev deg noko av det mest dramatiske norsk natur har å by på i løpet av kort tid.

4 opplevingar som er verdt ein omveg

Vettisriket gir deg fire opplevingar i Indre Sogn som verkeleg er verdt ein omveg. Desse opplevingane byr på større X-faktor.

Aktuelt frå Klingenberg Hotel
Ekstrahjelp bar

Me treng fleire på laget og ser etter deg som er fylt 20 år og ynskjer å jobbe enkelte helger og kveldar framover.

Kva skjer 2024

På denne siden vil vi legge ut alt av aktiviteter og arrangement som vil skje igjennom hele vinteren, sommeren og høsten 2024. 

Leie lokale?

Er det noko me likar så er det å hjelpa gjestene våre med å markera spesielle dagar i livet på høveleg vis.

Klingenberg Hotel

Ta kontakt ved spørsmål eller booking